Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht
Tel.: 015 70 01 25
Contacteer ons!

Grote en kleine opruiming van uw inboedel!

Huis leegmaken met de hulp van White Cleaning

White Cleaning is uw opruim- en verhuisfirma dat u graag helpt om heel uw huis leeg te maken. Kleine woning, groot bedrijfspand, appartement of nog iets anders: alle opruimprojecten worden gerealiseerd. Als u een huis wil leegmaken in de regio Haacht, dan kan u beroep doen op dit ervaren bedrijf.

Alle ruimtes

Een pand, een woning, een kamer: White Cleaning werkt in eender welke omgeving. Dit is heel divers en kan gaan van garageboxen tot appartementsgebouwen, van een zolder tot kelder, van één enkele kamer tot hele magazijnen. En dit voor elke hoogte, ongeacht het aantal verdiepingen.

Snelle service

Tijdens het leegmaken van uw pand beschikt White Cleaning over twee grote bestelwagens. Op amper één dag kan alles worden leeggemaakt. Afhankelijk van de grootte van het pand worden er tot maximaal twaalf mensen ingezet. Bovendien wordt een flexibel reserveringsssyteem gehanteerd. Van de ene dag op de andere kan u op White Cleaning beroep doen.

Poetsen

Gaat u met White Cleaning in zee, dan bent u niet alleen zeker van een lege ruimte, maar ook van eentje die blinkt tot in de kleinste hoekjes. Een bezemschone ruimte brengt zo met zich mee dat een kamer of pand onmiddellijk klaar is voor gebruik, voor verkoop of voor verhuur.

Ook verhuizingen

De diensten worden het meest aangesproken in geval van uitzettingen, verhuizingen naar zorgcentra en overlijdens. De medewerkers gaan immers steevast begripvol en persoonlijk te werk, waarbij uw noden en wensen altijd op de eerste plaats komen. Maar ook faillissementen of een eenvoudige verhuis naar een andere woning behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Bent u nog op zoek naar betrouwbare partner voor uw opruimingen aan wie u uw huis leegmaken kan toevertrouwen? Aarzel dan niet langer en ontdek vandaag nog wat White Cleaning uit Haacht voor u kan betekenen als opruimingsdienst. U kan steeds contact opnemen. Tot snel.

Clikc+