Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht
Tel.: 015 70 01 25
Contacteer ons!

White Cleaning, op en top poetsbedrijf in Haacht

White Cleaning is een poetsbedrijf in Haacht dat poetsdiensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. In 2011 begon Diana Bob met haar bedrijf White Cleaning door zelf alleen te gaan kuisen.

Twee bedrijven

Het werd al snel een succesverhaal en vijf jaar later telt het poetsbedrijf zestien werknemers voor de dienstencheques. Daarnaast werkt ze ook samen met zes andere personen voor industriële schoonmaak.

Om het verschil tussen privé en industrie te maken, werd na verloop van tijd een tweede bedrijf opgericht. Enerzijds is er Real Clean BMD, waar u perfect met dienstencheques kan betalen. Anderzijds is er White Cleaning voor de industriële schoonmaak. Dan wordt er gefactureerd.

Verzekering

Beide bedrijven zijn volledig verzekerd. Wanneer er iets wordt gebroken of kapot gaat tijdens het kuisen, wordt dit volledig vergoed.

Contact

Het poetsbedrijf is oorspronkelijk gelegen in Boortmeerbeek. Met haar twee takken - privé en industrieel - kan het zowel poetsdiensten voor particulieren als zelfstandigen aanbieden. Het voordeel voor particulieren is dat er met dienstencheques kan afgerekend worden. Neem contact op voor meer info of voor een afspraak.

Clikc+