Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht
Tel.: 015 70 01 25
Contacteer ons!

Real Clean B.D.M is uw poetshulp

Na een dag hard werken, is er niets beter dan thuiskomen en tijd maken voor zaken die u belangrijk vindt. En dat is niet strijken of poetsen. Het huishouden is immers een bedrijf dat niet stilstaat en u hopen stress bezorgt. Zeg neen tegen huishoudstress en doe beroep op de poetshulp in en rond Haacht van Real Clean B.D.M.

Via dienstencheques kan u beroep doen op het poetsbedrijf voor het kuisen van privéwoningen. Real Clean B.D.M schakelt voor elk huis een team van twee mensen in. Niet alleen is alles dubbel zo snel gepoetst, maar valt het werk niet stil als één van de twee ziek of op vakantie is. Specifieke eisen van de klant kunnen snel doorgegeven worden waardoor er geen tijd verloren gaat.

Producten

Over het algemeen wordt voor privéwoningen beroep gedaan op de producten van de klant. De talloze verschillen tussen woningen inzake parket, natuursteen of andere materialen maken het onmogelijk om voor elk type een specifiek product mee te brengen.

Uiteraard kan u beroep doen op onze ervaring én kan u functioneel advies krijgen inzake welke producten best worden aangekocht en de manier waarop er gekuist moet worden.

Contact

Wat is er leuker dan na een drukke (werk)dag in een proper huis thuis te komen? De tijd die u niet moet spenderen aan poetsen, is quality time die u aan vrienden en familie kan spenderen. U betaalt met dienstencheques. Real Clean B.D.M hanteert een standaardprijs van 1 dienstencheque per uur en per persoon. Maak snel een afspraak.

Clikc+