Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht
Tel.: 015 70 01 25
Contacteer ons!

White Cleaning, ruitenwasser voor privé als professioneel

White Cleaning, uw gespecialiseerde ruitenwasser in Haacht, maakt uw ruiten en omlijstingen in een mum van tijd glashelder. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om de vensters van uw privéwoning of bedrijf. Geen ruit is te hoog, te groot of te moeilijk.

Elke ramenwasser binnen White Cleaning krijgt eerst een grondige opleiding voor de voeten geworpen. Daarbij worden diverse ruitenwastechnieken aangeleerd, evenals hoe ze het ruitenwasmateriaal en ladders moeten hanteren.

Dienstencheques of factuur

De wetgeving inzake veiligheid maakt een groot onderscheid wanneer er meer risico’s verbonden zijn aan het wassen van ramen. Wanneer de venster van binnenuit gepoetst kan worden, is er geen enkel probleem. U kan perfect met dienstencheques betalen.

Ook voor privéwoningen mag er een ladder gebruikt worden, weliswaar maar tot de tweede trede. Vanaf dan wordt de risicofactor gevoelig hoger en valt dit onder industriële schoonmaak. Betalen via dienstencheques behoort dan niet meer tot de mogelijkheden en wordt alles aangerekend via factuur.

Contact

Zowel voor eenmalig als periodiek onderhoud van uw vensters kan u White Cleaning inschakelen. Vraag naar een gratis offerte en binnen de kortste keren ziet alles er glashelder uit.

Clikc+