Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht
Tel.: 015 70 01 25
Contacteer ons!

White Cleaning, het properste schoonmaakbedrijf 

Stof kruipt waar het niet gaan kan. Deze vervuiling kan niet alleen uw installatie ernstig aantasten en leiden tot dure herstellingskosten en stilstanden van de productie, maar ook eindigen tot afkeur van uw producten. Zaken die absoluut te vermijden zijn door schoonmaakbedrijf te Haacht White Cleaning in te schakelen.

White Cleaning richt zich op industriële schoonmaak van diverse gebouwen zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen of nieuwbouw na bouwwerken. Een proper pand zorgt immers ook voor een schoon imago.

Diensten binnen

Industriële reiniging van uw binnenruimte of productiehal met een waaier aan schoonmaakoplossingen voor productiehallen, productielijnen, labo's, cleanrooms, keukens en andere binnenruimtes.

Diensten buiten

Industriële reiniging van gevels, luifels, dakgoten: ontstoffen, ontmossen, ontbladeren,… White Cleaning biedt een oplossing op maat.

Onderhoudscontract

Veel bedrijven kiezen er voor om het volledige pakket van onderhoud uit te besteden aan een gespecialiseerde firma. Daarbij kan de firma uit Haacht u van dienst zijn. Dit kan éénmalig of op periodieke basis, waarbij mogelijk een onderhoudscontract kan worden opgesteld.

Contact

Met de kennis, betrouwbare dienstverlening en geavanceerde reinigingsmethoden is White Cleaning de aangewezen partij om de industriële reiniging voor u uit te voeren. Heeft u interesse in een gesprek of wilt u inzage krijgen in een offerte? Neem contact op en tot binnenkort.

Clikc+