Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht
Tel.: 015 70 01 25
Contacteer ons!

Real Clean B.D.M, professionele strijkdienst 

De strijk is vaak een extra belasting in het huishouden. Het neemt bijster veel tijd in beslag en is niet de meest prettige bezigheid. Die tijd kan u anders en beter spenderen als u beroep doet op de strijkdienst in Haacht van Real Clean B.D.M. Géén vervelende toestanden meer met uw strijkijzer en altijd vers gestreken kleding.

Goedkoper

De strijkdienst is één van de vier types huishoudhulp die u met dienstencheqes kan betalen. Bovendien is het vaak voordeliger en goedkoopster dan een huishoudster. Een bijzonder aangenaam extra voordeel is dat uw strijk wordt gestreken door professionele mensen die met elk toestel probleemloos overweg kunnen.

Combinatie poetsen/strijken

Geheel naar uw wensen is het ook mogelijk om bij u aan huis te strijken. Er is echter alleen de combinatie van kuisen én strijken mogelijk, géén afzonderlijke strijkdienst. Net als bij het poetsen, wordt het strijken betaald met dienstencheques en is het tarief idem. Eén uur werk staat voor één dienstencheque.

U kan het aantal uren poetsen en strijken bij u aan huis opsplitsen. Zo is het perfect mogelijk om uw pand drie uur te laten poetsen en één uur te laten strijken, ervan uitgaande als u vier uur hebt gevraagd.

Contact

Ziet u ook zo op tegen die berg strijk die elk weekend op u staat te wachten? Of zou u niet liever die tijd doorbrengen in leuk gezelschap. Dat kan als u beroep doet op de strijkdienst van Real Clean B.D.M in Haacht. Altijd versgestreken was, nooit meer kopzorgen. Maak een afspraak.

Clikc+