Schoonmaakhulp nodig? Maak nu een afspraak!

Industriële schoonmaak door professionals
Schoonmaken met veel kennis van zaken

Stof kruipt waar het niet gaan kan. Dergelijke vervuiling tast uw installatie aan en kan leiden tot dure herstellingskosten en productievertragingen. Zaken die absoluut te vermijden zijn door schoonmaakbedrijf White Cleaning in te schakelen voor de industriële schoonmaak in Haacht. White Cleaning richt zich op industriële schoonmaak van diverse gebouwen zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen of nieuwbouw na bouwwerken. Een proper pand zorgt immers ook voor een schoon imago.

Binnen en buiten schoonmaken

  • Diensten binnen: Industriële reiniging van uw binnenruimte of productiehal met een waaier aan schoonmaakoplossingen voor productiehallen, productielijnen, labo's, clean rooms, keukens en andere binnenruimtes.
  • Diensten buiten: Industriële reiniging van gevels, luifels, dakgoten: ontstoffen, ontmossen, ontbladeren,… White Cleaning biedt een oplossing op maat.

Onderhoudscontract

Veel bedrijven kiezen er voor om het volledige onderhoud uit te besteden aan een gespecialiseerde firma. Enter White Cleaning. Dit bedrijf komt langs op éénmalige of op periodieke basis en stelt graag een onderhoudscontract op.

Voor meer uitleg neemt u gewoon contact op

Met veel knowhow, een betrouwbare dienstverlening en geavanceerde reinigingsmethoden is White Cleaning de ideale partij om de industriële schoonmaak in Haacht voor u uit te voeren. Heeft u interesse in een gesprek of wilt u meer info in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht - - 015 70 01 25015 70 01 25 - BTW BE 0849.425.436