Schoonmaakhulp nodig? Maak nu een afspraak!

Professionele poetshulpen met dienstencheques
Een proper huis hoeft niet veel te kosten

Na een dag hard werken, is er niets beter dan thuiskomen en tijd maken voor zaken die u belangrijk vindt. En dat is niet strijken of poetsen. Het huishouden is immers een bedrijf dat niet stilstaat en u hopen stress bezorgt. Zeg neen tegen huishoudstress en doe beroep op een poetshulp met dienstencheques uit Haacht van Real Clean B.D.M.

Gemakkelijk te betalen met dienstencheques

Via dienstencheques kan u beroep doen op dit poetsbedrijf voor het schoonmaken van privéwoningen. Real Clean B.D.M schakelt voor elk huis een team van twee poetshulpen in. Niet alleen is alles dubbel zo snel proper, maar dan valt het werk niet stil als één van de twee ziek of op vakantie is. Specifieke eisen van de klant kunnen snel doorgegeven worden waardoor er geen tijd verloren gaat.

Producten

Over het algemeen worden voor privéwoningen de producten van de klant gebruikt. De talloze verschillen tussen woningen inzake parket, natuursteen of andere materialen maken het onmogelijk om voor elk type een specifiek product mee te brengen. Uiteraard kan u beroep doen op onze ervaring én kan u functioneel advies krijgen inzake welke producten best worden aangekocht en de manier waarop er gekuist moet worden.

Neem contact op voor meer info

Wat is er leuker dan na een drukke (werk)dag in een proper huis thuis te komen? De tijd die u niet moet spenderen aan poetsen, is quality time die u aan vrienden en familie kan spenderen. Vertrouw dus op een poetshulp uit Haacht. U betaalt gemakkelijk met dienstencheques. Real Clean B.D.M hanteert een standaardprijs van 1 dienstencheque per uur en per persoon. Maak snel een afspraak.

Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht - - 015 70 01 25015 70 01 25 - BTW BE 0849.425.436