Schoonmaakhulp nodig? Maak nu een afspraak!

Ramen wassen voor particulieren en bedrijven
Voor kraaknette en heldere ramen

Real Clean B.D.M., uw gespecialiseerde ruitenwasser, wast uw ramen in Haacht en omgeving in een mum van tijd glashelder. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om de vensters van uw privéwoning of bedrijf. Geen ruit is te hoog, te groot of te moeilijk.

Goed opgeleide ramenwassers

Elke ramenwasser binnen White Cleaning krijgt eerst een grondige opleiding. Daarbij worden diverse wastechnieken aangeleerd, evenals hoe ze het ruitenwasmateriaal en ladders het beste gebruiken.

Dienstencheques of factuur

De wetgeving inzake veiligheid maakt een groot onderscheid wanneer er meer risico’s verbonden zijn aan het wassen van ramen. Wanneer de venster van binnenuit gepoetst kan worden, is er geen enkel probleem. U kan perfect met dienstencheques betalen. Ook voor privéwoningen mag er een ladder gebruikt worden, weliswaar maar tot de tweede trede. Vanaf dan wordt de risicofactor gevoelig hoger en valt dat onder industriële schoonmaak. Betalen via dienstencheques behoort dan niet meer tot de mogelijkheden en wordt alles aangerekend via factuur.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden

Real Clean B.D.M. wast uw ramen in Haacht op periodieke of eenmalige basis. Vraag naar een gratis offerte en binnen de kortste keren ziet alles er glashelder uit. Voor verdere vragen kunt u steeds contact opnemen met dit schoonmaakbedrijf.

Sint Adriaanstraat 156 - 3150 Haacht - - 015 70 01 25015 70 01 25 - BTW BE 0849.425.436